AoA

Daisypath Anniversary Years Ticker

Erk! Pukul Berapa ek?

Kuala Lumpur

Monday, June 22, 2009

Dua bulan lebih sudah..

Huh lama nye... dua bulan lebih sudah.. ni curi time menulis..so I will write in point:-

1) aku sekarang leka dengan Facebook..mana idaknya semua kawan aku ada dalam tu..idak le semua tapi hampir semua..dari kawan tadika, sek rendah,sek menengah & 'U'

2) aku sekarang adalah peminat Jemari Seni yang tegar LOL...rasanya novel diorg ni 75% dah aku beli..check out www.jemariseni.com. tak pandang publication lain dah.. but next month it going to be motivation month..so going to get ajai & greng punya penulisan..tempurung & celoreng hehehehehe

3) Next month, 8th Julai dah 100 day my dad leave us.. Miss him.. Al-Fatihah..lagi-lagi this month is Father's day.. and on father's month ni kitorang tempah kepok utk pusara abah :(.. tu yg buat sayu tu...masa dia masih ada kami tak le celebrate hari bapa ni tapi kakak aku rajin le jugak belanja makan time tu, tup2 tahun ni... Tapi,aku selalu pujuk diri kata "Bersyukurlah..ada yang kehilangan bapa ketika usia masih muda dan mentah.."

4) ACSB's projek kat bandar Enstek berjalan dengan laju dan bagai lipas kudung hingga aku pun dah rasa nak pengsan. Dengan perubahan2 management yang perlu dilakukan akibat kekurangan & pertambahan staff so adjustment ni kadang2 mendatangkan double workload..ape pun aku sekarang kena pandai menepis.. LOL bukan jahat tapi kalau staff makin ramai tapi keje aku pun masih makin byk itu sudah jadi kes dera ma...

5) OK aku tgh x tau nk tulis ape lagi so aku akan tulis lagi nanti..kira main edit post ye hehehehe..

3 comments:

Rozita said...

salam ziarah

aku jugak peminat buku jemari seni
tp skrg dah kureng membeli..
ekonomi meleset beb!

Mia Liana said...

salam kawan lama... aku datang jengok blog ko dan follow.. jangan lupa follow aku balik...

keep in touch...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Awa & Azam

Daisypath Next Aniversary Ticker

Let Search

Let me check it out!